Gratis e-book bij 200 Facebook likes

We zitten nu bijna een maand op Facebook 😉 Om het gebruik van onze Facebookpagina wat te vergroten, hebben we nu het volgende idee bedacht: Zodra we 200 likes hebben, geven we een gratis e-book weg aan alle lezers. Dit e-book bevat gedetailleerde beschrijvingen van ongeveer 80 essentiële oliën en ongeveer 15 kruiden die gebruikt kunnen worden in allerlei cosmetische producten en voor andere doeleinden. Het e-book bevat ook recepten voor het maken van je eigen cosmetica en zeep en veel andere tips en informatie. Wat je moet doen:

  1. Geef een like 😉
  2. Deel deze pagina met je vrienden
  3. Laat een reactie achter onder dit bericht of stuur me een e-mail
  4. Het e-book wordt je toegestuurd zodra de 200 likes zijn bereikt

We zijn enthousiast en kijken uit naar je komst!

Je vindt de like box in de zijbalk (scroll een beetje naar beneden)

Zelf zeep maken? Niets kan makkelijker zijn!

Cover_HauptBookVond je dit artikel leuk en wil je graag je eigen natuurlijke zeep maken? Download dan het eBook over natuurlijke zeep en cosmetica “Creatieve zepen, eenvoudig zelf te maken” en begin vandaag nog met het maken van je eerste zeep. In het eBook over zeep maken vind je alles wat je moet weten over dit onderwerp (en nog veel meer). Je ontvangt ook de gratis extra gidsen over vetten en oliën, essentiële oliën en het zeeprecept. En klik hier om direct naar het eBook te gaan:

Maak eenvoudig je eigen creatieve zepen

Grondstoffen en ingrediënten voor je zelfgemaakte cosmetica en doe-het-zelf zeepjes

De verzending is snel, de selectie vetten, oliën, wassen, essentiële oliën, parfumoliën, cosmetische grondstoffen en accessoires is enorm en de service is betrouwbaar.

Seifen ganz einfach selber machen

Met het ebook van naturseife-und-kosmetik ontdek je hoe je gemakkelijk je eigen zeep kunt maken: