Ho bladeren – Etherische olie

Ätherisches Öl Ho-Blätteröl

Ätherisches Öl Agarholz Ho-Blätteröl

Misschien heb jij ook wel eens gehoord van ho leaf olie. Maar het is de moeite waard om de etherische olie van ho leaf nader te bekijken. De geur van de bladeren van de Ho bomen, die behoren tot de kaneel- en kamferfamilie, zou de geest versterken, het immuunsysteem stimuleren en angst en stress verminderen. Ho leaf essentiële olie kan ook worden gebruikt in baden en massageproducten om te profiteren van de positieve effecten op lichaam en geest.

Ho blad essentiële olie – Ho bladeren (Cinamommum camphora)

De shiu boom groeit in China en zijn olie, die wordt gewonnen uit de bladeren, heeft een geur van rozenhout en een lichte zoetheid, daarom wordt het vaak gebruikt in de cosmetica-industrie, in parfums, baden en massageoliën. Wanneer het op de huid wordt aangebracht (altijd verdund met andere oliën), helpt het het bindweefsel te versterken en heeft het een ontspannend en kalmerend effect. Het versterkt ook het immuunsysteem en helpt ons door het koude seizoen heen omdat het antiviraal en antibacterieel is.

Tip: Samen met sandelhout en geranium is ho leaf essentiële olie een geweldige geur in zelfgemaakte badtoevoegingen. Voeg bijvoorbeeld twee tot drie druppels ho leaf essentiële olie samen met dezelfde hoeveelheid sandelhout en geranium toe aan ongeveer 100 ml amandelolie. Je kunt een klein scheutje van dit mengsel direct in het warme badwater doen.

Wat je nog meer moet weten

Harmonie met andere geuren: Ho leaf essentiële olie harmonieert met citrus- en bloemengeuren en sandelhout.

Gebruik in de geurlamp: Aanbevolen bij angst, depressieve stemmingen en burn-out. Het heeft een opbeurend en verkwikkend effect.

Gebruik in huidverzorging: Ho tree olie is geschikt voor alle huidtypes, het voedt en beschermt de huid tegen de stress van alledag.

Lees altijd het artikel “Waar moetje op letten bij het gebruik van essentiële oliën” voordat je een van de oliën gebruikt!

Grondstoffen en ingrediënten voor je zelfgemaakte cosmetica en doe-het-zelf zeepjes

De verzending is snel, de selectie vetten, oliën, wassen, essentiële oliën, parfumoliën, cosmetische grondstoffen en accessoires is enorm en de service is betrouwbaar.

Seifen ganz einfach selber machen

Met het ebook van naturseife-und-kosmetik ontdek je hoe je gemakkelijk je eigen zeep kunt maken: