Dawanda – Marktplaats voor zelfgemaakte producten

Dawanda is een online winkel, maar wel een heel bijzondere.

Bij Dawanda krijg je niet de typische standaardproducten die in elke andere winkel of warenhuis verkrijgbaar zijn, maar unieke, zelfgemaakte artikelen uit verschillende gebieden
. Creatieve mensen en ontwerpers kunnen op Dawanda hun eigen winkel beginnen en hun zelfgemaakte producten aanbieden. Het voordeel voor klanten is dat ze echt unieke items kunnen kopen, vaak tegen onverslaanbare prijzen. Iedereen die van handwerk, design, vintage en ongewone items houdt, moet zeker een kijkje nemen op Dawanda en een van de geweldige aanbiedingen kiezen.

Wat krijg je precies bij Dawanda?

Het aanbod in de online shop voor zelfgemaakte artikelen is enorm: klanten kunnen zich uitrusten met designermode, handgemaakte sjaals en omslagdoeken kopen, tassen van echt leer van hoge kwaliteit bestellen, unieke sieraden kopen en veel accessoires voor in huis kopen. Maar dat is natuurlijk niet alles, want het is onmogelijk om het enorme aanbod van Dawanda hier volledig op te sommen. Ook voor zeepfans en liefhebbers van natuurlijke cosmetica is er genoeg aanbod:

Je moet zeker een kijkje nemen bij de geweldigezepen,badchocolaatjes en co. die worden aangeboden door de verschillende fabrikanten en fabricanten.

De beste artikelen van Dawanda

  • Badproducten, zeepjes, badcakes, beautysets enz.
  • Schattige babyartikelen die allemaal handgemaakt en uniek zijn
  • Prachtige sieraden die niet iedereen heeft
  • Hoogwaardige en elegante tassen die allemaal met de hand gemaakt zijn
  • Woonaccessoires die elke kamer opfleuren
  • Mode, tassen, spelletjes en accessoires voor kinderen
  • Geweldige vintage items waar je al lang naar op zoek bent
  • En nog veel meer

DaWanda - Products with Love

Bestel badzout, schoonheidssets, zeep en nog veel meer


Om eerlijk te zijn: ik bezoek Dawanda ook af en toe om ideeën en inspiratie op te doen, want debadzouten, verzorgingsproducten en zepen zijn zo mooi dat je ze gewoon moet hebben (of je ze nu zelf maakt of koopt). Maar er is ook niets dat je tegenhoudt om een schoonheidsproduct van Dawanda te kopen, want de meeste leveranciers zijn professioneel georganiseerd en kunnen de benodigde certificaten etc. overleggen. Het is ook positief en verstandig om regionale ambachten en kleine bedrijven te steunen. Daarom neem ik altijd een stuk zeep mee van ambachtelijke en kerstmarkten.

Hoe werkt winkelen via Dawanda?

DaWanda - Online-Marktplatz für Selbstgemachtes
Als je bij Dawanda koopt, koop je de producten rechtstreeks bij de ontwerpers en fabrikanten, waardoor je vaak kunt profiteren van de geweldige prijzen. Om deze reden zijn er echter geen gestandaardiseerde betalingsvoorwaarden en verzendopties, omdat elke leverancier verantwoordelijk is voor zijn eigen aanbiedingen. In de meeste gevallen zijn de verzendkosten echter laag en in sommige gevallen worden ze zelfs helemaal kwijtgescholden. Dit komt waarschijnlijk doordat er nu meer dan 4 miljoen producten worden aangeboden op Dawanda en de concurrentie fabrikanten min of meer dwingt om klanten waar voor hun geld te bieden.

Je kunt meestal betalen met PayPal, vooraf of met een Dawanda voucher. Als je je zorgen maakt, moet je vertrouwen op de meestal zeer positieve beoordelingen van de leveranciers.

Verkopen op Dawanda – hoe het werkt

Als je creatief bent, misschien je eigen zeepjes, badproducten etc. maakt of een getalenteerde ambachtsman bent, kun je in een paar stappen je eigen Dawanda-winkel openen en je zelfgemaakte artikelen aan miljoenen klanten aanbieden. Selecteer hiervoor het tabblad “Verkopen”, klik op “Winkel openen” en voer gedetailleerde foto’s en beschrijvingen van je artikelen in. Daarna hoef je alleen nog maar te wachten tot de eerste klanten langskomen. Voordat je de winkel opent, moet je natuurlijk aan alle voorwaarden voor verkoop en bedrijfsregistraties etc. voldoen.

Aanbiedingen, kortingen en vouchers voor Dawanda

Uitverkoop tot -75%! Koop afgeprijsde producten uit alle DaWanda-categorieën online.

Grondstoffen en ingrediënten voor je zelfgemaakte cosmetica en doe-het-zelf zeepjes

De verzending is snel, de selectie vetten, oliën, wassen, essentiële oliën, parfumoliën, cosmetische grondstoffen en accessoires is enorm en de service is betrouwbaar.

Seifen ganz einfach selber machen

Met het ebook van naturseife-und-kosmetik ontdek je hoe je gemakkelijk je eigen zeep kunt maken: