Wil je je eigen zeepjes maken? Dan heb je hier de juiste gids gevonden. Met het ebook Creatieve zepen om zelf te maken kan iedereen leren hoe zepen in elkaar zitten en hoe je ze in korte tijd kunt maken.


Binnenkort kun je zelf voedende zepen maken! Stap-voor-stap instructies voor beginners

Deze 2e editie van Kreative Seifen einfach selber machen bevat 190 pagina’s, geactualiseerde inhoud, meer dan 20 beproefde zeeprecepten, alle informatie die je nodig hebt over melkzepen, scheerzepen, haarzepen, zout- en pekelzepen, scrubzepen en vele andere soorten zeep.

Zeep maken gids

Als je je eigen huidverzorgende zepen wilt maken, dan is dit uitgebreide e-book echt iets voor jou!

In het e-book laat ik je stap voor stap zien hoe je thuis huidverzorgende en verfraaiende zeep van hoge kwaliteit kunt maken. Van het kiezen van de juiste ingrediënten tot het oplossen van problemen, in mijn e-boek Creatieve zepen – makkelijk zelf te maken worden alle essentiële stappen voor het maken van je eerste natuurlijke zeep tot in detail uitgelegd.

Zelf klikte ik me zo’n 8 jaar geleden moeizaam een weg door het internet, altijd op zoek naar de informatie die ik nodig had. In feite vond ik veel halve waarheden en niet geheel ongevaarlijke informatie. Ik kook nu zeep zonder er al te veel over na te hoeven denken. Ik ben in staat om perfecte zepen te maken voor mijn huid en die van andere gebruikers en wil deze kennis graag met jullie delen. Want na het lezen van mijn e-book maak ook jij binnenkort je eigen zeep. En de weg naar het maken van je eigen natuurlijke zeep zal niet ver weg zijn.

Wat je leert in het e-boek Zelf creatieve zeep maken

Wil jij je eigen natuurlijke zeep maken? Maar weet je niet precies hoe je dat moet doen en ben je in de war door alle informatie op internet? Ontbreekt het je nog aan de basiskennis en de bekende rode draad? Misschien heb je nog niet het vertrouwen om met een loogoplossing om te gaan? Dan kan mijn gids je zeker helpen. Ik heb het volgende uitgebreid beschreven en uitgelegd:

Parfumöle in der Seife
  1. Allereerst geef ik je een inleiding, zodat je weet wat zeep eigenlijk is. Hoe het wordt gemaakt en waaruit het bestaat. Natuurlijk leg ik ook uit wat de voor- en nadelen zijn van zeep en het maken van je eigen zeep. Dan gaat het door naar mijn kleine zeeples voor beginners. Hier vertel ik je op een makkelijk te begrijpen manier over de chemie van zeep en geef ik je een kort historisch overzicht.
  2. Nu is het tijd voor het interessantste gedeelte: zelf zeep maken. Eerst geef ik je een korte samenvatting, zodat je weet van welke ingrediënten zeep is gemaakt. Ook vertel ik je over de apparatuur die je nodig hebt om zeep te maken. Daarna ga ik heel gedetailleerd in op de ingrediënten, geef ik gedetailleerde portretten van de vetten, oliën en wassen en leg ik uit wat ze doen als zeepingrediënten. Natuurlijk moet je ook weten voor welke huid de ingrediënten geschikt zijn. Daarna volgt een belangrijk onderdeel: hoe je de loog maakt en hoe je ermee omgaat. Dan komen de andere toevoegingen aan bod, zoals honing, sappen, melk, enz.
  3. En dan komt het spannende gedeelte: de stap-voor-stap instructies. Ik heb bewust veel foto’s opgenomen om de instructies voor het maken van zeep begrijpelijker te maken. Aan het eind deel ik mijn persoonlijke tips en trucs met je en geef ik uitleg over andere soorten zeep, zoals melkzeep, scheerzeep en zoutzeep.
  4. Als je alles hebt begrepen, kun je de meer dan 20 zeeprecepten in het e-boek bekijken. Je leert ook hoe je je eigen recepten kunt ontwikkelen die passen bij jouw huid. Het oplossen van problemen is ook inbegrepen, omdat er soms dingen mis kunnen gaan bij het maken van zeep.

Jouw voordelen

  • Praktisch: veel tips en trucs uit de praktijk.
  • Stap voor stap: We beginnen met de basis en werken stap voor stap verder.
  • Beproefde recepten: De recepten zijn allemaal beproefd en leveren geweldige resultaten op.
  • Grote tijdsbesparing: Je hoeft niet online naar alle informatie te zoeken.
  • Onmiddellijke levering: Je kunt het e-book in slechts een paar minuten downloaden en klaar hebben op je smartphone, tablet of notebook. Geen wachttijd!
  • Afdrukken mogelijk: Omdat het een PDF-bestand is, kun je het ook afdrukken. Dit is handig om aantekeningen te maken.

Bonus inhoud

Naast het e-book Creatieve zepen – makkelijk zelf te maken met ongeveer 200 pagina’s, ontvang je ook de volgende bonustoevoegingen:

  • Kleurrijke zeep banderollen om je zelfgemaakte zeepjes te labelen
  • Klassieke zeepbanden voor je zeep

Je ontvangt de banderollen als gratis PDF-bestand om uit te printen als bonus bij je e-book.

Begin vandaag nog met het maken van je eigen zeep

Je ontvangt het ebook Creatief Zeep Maken binnen enkele seconden na aankoop per e-mail, maar je kunt het ook direct online downloaden! Geen wachttijd. Je ontvangt ook meteen de banderollen als bonus.

Begin nu aan je zeepkookavontuur. Download mijn e-book met stap-voor-stap instructies, grondstofportretten, recepten, tips en trucs en de gratis bonus voor slechts 11,95 euro.

Prijs 11,95 euro inclusief bonusmateriaal

Een fragment uit de inhoudsopgave:

Tip: Bestel direct de zeepcalculator!

Je kunt de praktische zeepcalculator ook als Excel-bestand bestellen.

Het kost slechts 6,95 euro.

Met de zeepcalculator kun je berekenen hoeveel NaOH of KOH je nodig hebt voor 70 oliën, vetten en wassen. Als speciaal hoogtepunt berekent de zeepcalculator ook de hoeveelheden die nodig zijn voor gemengde verzeping.

Als je zelf zeep wilt maken, kun je niet zonder de zeepcalculator!

En hier kun je de zeepcalculator krijgen: Zeepcalculator direct downloaden!